
Çin Seddi (2016)The Great Wall
Puan
6.6 (29 kullanıcı)

Senin Puanın
Oyuncular
Yönetmen
Dil
İngilizce
Ülke
ABD
Süre
103 dakika

serkan2335
report_problem
Fantastik görsel bir şölen.Güzel film olmuş.
8 ay önce

BERKKIZILAY
report_problem
Görsel efektler ve Willem Dafoe için izlenebilir.
1 yıldan fazla önce

Ricky.McFloyd
report_problem
Bol aksiyonlu ve başarılı görsel efektleri var filmin fakat konu ve içerik olarak oldukça boş. Beklentisiz keyif için izlenebilecek bir film.6,5/10
2 yıldan fazla önce
Sefa
report_problem
Bir çok efsaneye konu olmuş çin seddinin birde bu yönünü görmüş olduk. Pek beklentiye girilmeden izlenebilecek güzel bir fantastik - aksiyon filmiydi. Beğendim.
neredeyse 3 yıl önce

zizel
report_problem
Yaaniiii
3 yıl önce
tugberto
report_problem
Daha iyi olabilirdi.
3 yıldan fazla önce

Blogger
report_problem
Kurgu idare eder, görseller fena deil. Beklenti yüksek olmasın. Kafa dağıtmak, bos vakit geçirmek için izlenir.
3 yıldan fazla önce

mtufan
report_problem
filmin hemen hemen her şeyini beğendim. ne kadar beğendiysem sonundan o kadar nefret ettim desem yeridir. iki şey. canavarların bu kraliçe zayıflığından bıktım. böyle bir zayıflığı biliyorsun da garin gelene kadar kimseyi göndermiyorsun, garip. sonun bu şekilde bitmiş olmasından rahatsız oldum. truva atı taktiği bu filmde de dünyayı kurtardı.
neredeyse 4 yıl önce

jankilova411
report_problem
Bence gayet basarılı bir film her ne kadar oldu bitti gibi gelsede izlenmeli derim...
neredeyse 4 yıl önce

Mine.Ce
report_problem
Çok birşey beklemedin izlerseniz iyi bir film. Müthiş bir senaryo, müthiş oyunculuklar yok ama görsellik şahane. Kamera hareketlerini hayranlıkla izledim. Tamamı savaş sahnelerinden oluşsa diye düşündüm çünkü çok başarılıydı. Bazı sahneler yarım kalmış gibiydi. Oyuncu mu yönetmen mi derseniz bence yönetmen filmiydi. Ben sıkılmadan izledim, Matt Damon izlemek her zaman bir keyiftir çünkü :) İzleyecekseniz IMAX izlemeyi tercih edin.
4 yıl önce
eminuk
report_problem
Sinema çerezliklerinden. Boş vaktinizin bol olduğu, indirimli günlerde gidin. İkisi de denk gelmiyorsa değmez.
4 yıl önce

Brook
report_problem
Konusu, görsel efektleri, müzikleri ve savaş sahneleri gayet iyiydi. Ben çok sevdim. Yaratıklar basit ve komikti ama bir o kadar da etkileyici sahneleri ile göz dolduruyorlardı. Başarılı bir filmdi. Etkilendim şahsen. Oldukça hareketli ve hikayeyi oldukça yalın anlatım tarzı ile odaklanarak izletti kendini. İzleyin derim.
Spoilerı göster
4 yıl önce