1987 (1987: When the Day Comes) (2017)

1987 (2017)1987: When the Day Comes

Puan 9.2 / 10
Senin Puanın
Etiketler Tarih, Dram, Kahramanlık
Yönetmen
Dil
Korece
Ülke
Güney Kore
Süre
129 dakika
13
0
22
12
Aaisha profil fotoğrafı
Aaisha
Daha önce Gwangju ayaklanmasıyla ilgili filmi izlediğimde de aynı şeyleri hissetmiştim: Türkiye ve Güney Kore'nin malesef ortak kirli bir geçmişi var. 60 82 darbelerini izler gibi izledim. Çok acı, geri getirilemez bir çok yaşam.. Sadece izleyip üzülmekten başka yapacağımız bir şey yok..
error_outline
2 yıldan fazla önce
Rainbow profil fotoğrafı
Rainbow
Yine bir başka acı gerçek olayın perdeye aktarılışı...Polis tarafından sorgulanırken hayatını kaybeden bir üniversite öğrencisinin ölümü ve bu ölümün ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak isteyenlerin hikayesi...Faşist askeri rejime karşı verilen özgürlük mücadelesi...Son sahneleri insanın ciğerini parçalıyor.Yine izlerken ülkemizle bağlantı kurduran izlenmeyi sonuna kadar hak eden bir film .
error_outline
neredeyse 4 yıl önce
Mine.Ce profil fotoğrafı
Mine.Ce
Lütfen izleyin. Yüksek empati duygusuyla takip edeksiniz bütün sahneleri, çok gerçek gelecek ki zaten öyle, Kısa zaman önce yaşadıklarımız gözlerinizin önüne gelecek. 30-40 hatta 50 yıldır ülkemizde yaşananlarla karşılaştıracaksınız belki. Biraz duygusallaşacak, boğazınız düğüm düğüm olacak ama umudun herzaman varolması gerektiğini göreceksiniz. Kore yapımları bütün duyguları en tepeye çıkarmayı herzaman başarıyor geçekten. İzlemenizi tavsiye ediyorum, iyi seyirler...
error_outline
yaklaşık 5 yıl önce
BlaCkMyTh profil fotoğrafı
BlaCkMyTh
İZLE!!!! İZLETTİR!!! Gezi direnişinden sonra tüylerimi diken diken yapabilen, V for vendetta dan sonra gaza getirtebilen tek yapım. Faşistliğin dilinin, ırkının olmadığı, kötülüğün her yerde her şekilde aynı olduğunun ve bu kötülüğün evrensel olarak hep aynı statü ve meslek gruplarında görülmesinin en güzel kanıtı. Kısaca A.C.A.B !!!!
error_outline
yaklaşık 5 yıl önce